Ξύλινα Δάπεδα Εσωτερικού  χώρου

Βασικοί τύποι Ξύλινων Δαπέδων Εσωτερικού χώρου 

Μία μεγάλη γκάμα επιλογών ξετυλίγεται μπροστά σας

Με προσοχή και έχωντας υπόψιν τοίς πραγματικές ανάγκες σας , σε συνάρτηση των οικονομικών δυνατοτήτων σας , προχωρήστε στην αναζήτηση των κατάληλων υλικών για το σπίτι σας

Αναζητήστε τΙς προδιαγραφές γιατί όλα τά υλικά, το κάθε ένα χωριστά είναι φτιαγμένο για διαφορετική χρήση και με διαφορετικές αντοχές .

1 . Από συμπαγές ξύλο( solidwood floors )

Ξύλινα Δάπεδα

Κατασκευάζονται από κομμάτια συμπαγούς πριστής ξυλείας, από κωνοφόρα ή πλατύφυλλα είδη, στις πλευρές του οποίο διαμορφώνεται το σύστημα της πλευρικής του σύνθεσης, με κατάλληλες εσοχές και προεξοχές.

2 . Πολύστρωμα ξύλινα (engineered wood floors)

Ξύλινα Δάπεδα

Κατασκευάζονται από επιφανειακή στρώση πραγματικού ξύλου, συνήθως από πλατύφυλλα είδη, και από ακόμη μία ή περισσότερες συμπληρωματικές στρώσεις αποτελούμενες από HDF, κόντρα πλακέ ή λευκή ξυλεία που συμβάλλουν στη βελτίωση της αντοχής σε κρούση, στην σταθερότητα των διαστάσεων και στην ηχομόνωση του δαπέδου.

3 . Σύνθετα ( laminate floors )

Laminate Δάπεδα

Κατασκευάζονται με βάση σύνθετα προϊόντα ξύλου, κυρίως ινοσανίδα MDF – HDF, η πάνω επιφάνεια επενδύεται με διακοσμητικό φύλλο μελαμίνης, ενώ η κάτω επιφάνεια, για εξισορρόπηση, επενδύεται με ειδικό φύλλο συνθετικού υλικού (kraft). Τα σύνθετα δάπεδα μπορούν να διαχωριστούν σε δύο γενικές κατηγορίες :

Α) Χαμηλής συμπίεσης ( LPL ή DPL ) στα οποία το διακοσμητικό φύλλο εφαρμόζεται απευθείας στο υπόστρωμα και είναι κατάλληλα για οικιακές ή ελαφριές εμπορικές χρήσεις.

ftiaxnospiti.com

Β) Υψηλής συμπίεσης ( HPL ) στα οποία η επιφανειακή στρώση παράγεται από διάφορες στρώσεις οι οποίες συμπιέζονται με υψηλή πίεση σε ειδική διαδικασία παράγοντας ένα εξαιρετικά σκληρό υλικό, το οποίο όταν εφαρμόζεται στο υπόστρωμα προσφέρει υψηλή αντοχή σε τριβή και κρούση

Φτιάχνω σπίτι . κατασκευάζω | ανακαινίζω | συντηρώ | διακοσμώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here