Ενεργειακά Κουφώματα στο Χαλάνδρι

0
1444
Κουφώματα Αλουμινίου
Κουφώματα Αλουμινίου

Στο Χαλάνδρι Ενεργειακά Κουφώματα

Αλουμινίου | Ξύλινα | Συνθετικά PVC

Οδηγός για την επιλογή των κουφωμάτων της κατοικίας σας

Τόσο κατά τη διάρκεια της κατασκευής νέας οικοδομής όσο  και  για τήν ανακαίνιση  ενός υφιστάμενου κτιρίου είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές για την επιτυχία της εργασίας.

Μπορείτε  να επιλέξετε ανάμεσα από  3 τύπους πλαισίων:     

Αλουμινίου | Ξύλινα | Συνθετικά PVC  

Ενεργειακά Κουφώματα

   ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η διάρκεια και η απουσία συντήρησης 

Για να ξεπεραστεί το γεγονός ότι το αλουμίνιο , το οποίο είναι ένα μέταλλο, και είναι «καλός αγωγός της θερμότητας, υπάρχουν  Κουφώματα  με » θερμοδιακοπή », δηλαδή, με ένα ειδικό σχήμα του τμήματος πτέρυγας ικανό  να παρεμποδίση  τη θερμότητα να περάσει μέσα και να επιτρέψει έτσι έχουμε  καλή θερμομόνωση.

Τα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου είναι τα πλέον κατάλληλα για αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων. Οι απώλειες θα μηδενιστούν και η αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης της οικίας θα επιτευχθεί γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Ενεργειακά Κουφώματα στο Χαλάνδρι

Κουφώματα Εξωτερικά Ενεργιακά

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ 

Το ξύλο είναι από τα πιο κατάλληλα υλικά για ανθεκτικά κουφώματα 

Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα αποτελούν  σωστή επιλογή στην εξοικονόμηση ενέργειας ,  εξοικονομούν σε μια οικία 8% – 10% ενέργεια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προγράμματος “εξοικονομώ κατ’ οίκον”.

Το ξύλο παρουσιάζει πολύ καλές ηχομονωτικές ιδιότητες .  Αυτό το κάνει μοναδικό υλικό για χρήση σε κούφωμα, αν αναλογιστεί κανείς τους θορύβους των πόλεων και την ανάγκη για ησυχία και ηρεμία που όλοι θέλουμε να έχουμε όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας.

Τα πιστοποιημένα ξύλινα κουφώματα δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα αφού έχουν παραχθεί με σύγχρονες μεθόδους!

Ενεργειακά Κουφώματα στο Χαλάνδρι

Κουφώματα Ξύλινα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ PVC

Τα συνθετικά κουφώματα  πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις παθητικής Ενέργειας 

Συμβάλλοντας στη δημιουργία κτιρίου με υψηλή ενεργειακή απόδοση , που χρειάζεται χαμηλή ενέργεια για να θερμάνει ή να ψυχράνει τους χώρους του

Τα συνθετικά κουφώματα ενδείκνυται για την παραγωγή μπαλκονόπορτων  και παραθύρων λόγω ενός συνόλου χαρακτηριστικών του τα οποία τα καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλα . Είναι μη ευαίσθητα σε οξέα ανθεκτικά από τους μικροοργανισμούς  αυτοσβενούμενα , έχουν υψηλή ακαμψία και παρέχουν εξαιρετική θερμομόνωση.

Ενεργειακά Κουφώματα στο Χαλάνδρι

Κουφώματα Συνθετικά PVC

Φτιάχνω σπίτι . κατασκευάζω | ανακαινίζω | συντηρώ | διακοσμώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here