Αλέξης Τσίπρας:Η λεκτική ”επίθεση” της Γεωργίας Μπιτάκου

0
914

Αλέξης Τσίπρας:Η λεκτική ”επίθεση” της Γεωργίας Μπιτάκου

Αλέξης Τσίπρας:Φραστική επίθεση δέχθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.Η σημαιοφόρος του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, Γεωργία Μπιτάκου,κινείται προς το κάθισμα που κάθεται ο Αλέξης Τσίπρας ρωτώντας τον αρχικά αν ξέρει έναν μακεδονομάχο, ενώ στην συνέχεια του λέει πως θα έπρεπε να βρίσκεται στην φυλακή χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς.Ο πρώην Πρωθυπουργός ωστόσο δεν αντέδρασε παρά μόνο χαμογελούσε καθόλην αυτήν την διάρκεια.

Η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου αναφέρθηκε με σκληρά λόγια προς τον Αλέξη Τσίπρα.χαρακτηρίζοντάς τον μέχρι και ”προδότη”.«Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή»,«προδότη».

”Βαριές” κατηγορίες από την κ.Μπιτάκου κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Αλέξης Τσίπρας:Η κ. Μπιτάκου κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό πως καταπάτησε το Σύνταγμα. Εκείνος χαμογελούσε μηχανικά, όπως και η πρώην υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, η οποία καθόταν δίπλα του.  «Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά»,και προσέθεσε πριν οι άνδρες της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού της ζητήσουν να απομακρυνθεί.«Δεν έχω δικαίωμα;Ο χειρότερος φασίστας και προδότης είστε εσείς.Καταστρέψε τη χώρα,ξεπούλησε την ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ

Η Γεωργία Μπιτάκου, η γυναίκα που επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, με σκληρούς χαρακτηρισμούς αλλά και απειλές, μέσα στο αεροπλάνο όπου  συνταξίδευαν, είναι μία γυναίκα με πολυσχιδή, εθνικοπατριωτική δράση. Είναι η δημιουργός του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς» και στο πρόσφατο παρελθόν ήταν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν οργανωτικά στο  συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα, στις 28 Ιανουαρίου 2018. Μάλιστα, για την εν λόγω διοργάνωση είχε δώσει συνέντευξη και στον Γιώργο Αυτιά.

Οι ικανότητές της φάνηκαν και στους αγώνες πολεμικών τεχνών τους οποίους διοργανώνει, έχοντας ρόλο του ατζέντη. Ξεκίνησε με αγώνες του αδερφού της, Σταμάτη Μπιτάκου, και επέκτεινε τη δράση της, κάτι που την έκανε την πρώτη γυναίκα που είχε ένα τέτοιον ρόλο σε μαχητικά events.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here