Χεσούς Φερνάντεζ:”Στρατός τώρα.Ζήτω η Καταλονία!”

0
534
Χεσούς-Φερνάντεζ-Στρατός-τώρα.Ζήτω-η-Καταλονία-allimatia.gr-18101
Χεσούς-Φερνάντεζ-Στρατός-τώρα.Ζήτω-η-Καταλονία-allimatia.gr-18101

Χεσούς Φερνάντεζ:”Στρατός τώρα.Ζήτω η Καταλονία!”

Χεσούς Φερνάντεζ:Το βράδυ της Πέμπτης, η Βαρκελώνη συγκλονίστηκε για άλλη μια νύχτα από επεισόδια, που έφεραν ακροδεξιούς και αντιφασίστες και αυτονομιστές να συγκρούονται στο κέντρο της καταλανικής μητρόπολης. Οι ακροδεξιοί ύψωσαν την ισπανική σημαία που χρησιμοποιούσε το φρανκικό καθεστώς και τραγούδησαν τον ύμνο του Φράνκο Cara al sol (Πρόσωπο στον ήλιο).Όλα ξεκίνησαν με την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης για  12 Καταλανούς πολιτικούς.

Την ίδια ώρα,μεγάλες αντιδράσεις πυροδότησε στο διαδίκτυο η πολιτική θέση του τερματοφύλακα Χεσούς Φερνάντεζ, πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, για τα όσα διαδραματίζονται στην Καταλονία, μετά την ανακοίνωση της καταδίκης έως 12 αυτονομιστών πολιτικών, ζητώντας την επέμβαση του στρατού.

Χεσούς-Φερνάντεζ-Στρατός-τώρα.Ζήτω-η-Καταλονία-allimatia.gr-1810
Χεσούς-Φερνάντεζ-Στρατός-τώρα.Ζήτω-η-Καταλονία-allimatia.gr-1810

Ο πρώην παίκτης, που σήμερα αγωνίζεται στην ρουμανική Κλουζ, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter εικόνες από τις συγκρούσεις στη Βαρκελώνη και σχολιάζοντας ζήτησε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, την επέμβαση του στρατού στην Καταλονία.

«Θλιβερό αυτό που συμβαίνει στην Καταλονία. Στρατός τώρα! Όχλος και κακοποιοί που διαδηλώνουν με αυτόν και ακόμη χειρότερο τρόπο για μία καταδίκη, που είναι εξάλλου και μικρή. Είναι τρελό. Ζήτω η Ισπανία!» έγραψε.

Με αυτόν τον τρόπο και ο Φερνάντεζ θέλησε να εκφράσει την άποψή του για όσα συμβαίνουν μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και τις κινητοποιήσεις που αυτή πυροδότησε στην καταλανική κοινωνία.

Πολλές προσωπικότητες από διάφορους τομείς του δημόσιου βίου, του θεάματος και του αθλητισμού έχουν τοποθετηθεί, άλλοι με αρνητικό τρόπο κι άλλοι συμφωνώντας με την απόφαση.

Αμέσως το tweet του Φερνάντεζ γέμισε με απαντήσεις κι αντιδράσεις θαυμαστών του, ή άλλων φιλάθλων, πολλές από τις οποίες ήταν αρνητικές, έως και προσβλητικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here