Βαρύς χειμώνας θα ενσκήψει μέσα στο κατακαλόκαιρο! Ο έβδομος κύκλος του «Game of Thrones» κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου 2017 κι εμείς θα τον βλέπουμε αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική με ελληνικούς υπότιτλους στη Nova.

Για πρώτη φορά η πρεμιέρα θα γίνει καλοκαίρι αντί για άνοιξη, καθώς… «winter is coming» κι έτσι τα γυρίσματα σε χειμερινές συνθήκες υποχρέωσαν σε μεταφορά της πρεμιέρας. Η ανακοίνωση έγινε με ένα βίντεο στο Facebook Live, που έδειχνε ένα κομμάτι πάγου το οποίο έπρεπε οι χρήστες να λιώσουν ποστάροντας σχόλια ώστε να αποκαλυφθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας. Για όσους δεν είχαν υπομονή, λίγο αργότερα το HBO τουίταρε την ημερομηνία και ένα teaser:

Για να σχολιάσεις με άλλους fans της πολυβραβευμένης με Emmys σειράς τι στο καλό σημαίνει αυτό το teaser, μπορείς να χρησιμοποιείς το #GoTGR ή να επισκεφτείς την ειδική σελίδα της Nova στο Facebook.

Το «GoT» θα προβάλλεται και σε prime time προβολή, από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο Novacinema4HD. Μετά την προβολή της, η σειρά θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες NovaGO και Nova On Demand.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here