Υλικά μερίδες 2 με 3
1 κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 μικρή μελιτζάνα κομμένη σε λεπτές μικρές φετούλες
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένες ροδέλες
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο λεπτό σε λωρίδες
1 πιπεριά Φλωρίνης μικρή κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
5 με 6 αυγά
4 κουταλιές σούπας γάλα Νουνού ή φρέσκο
2 με 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κύβο βιολογικό
αλάτι -πιπέρι
λίγο κουρκουμά
Τι κάνουμε
Βάζουμε όλα τα κομμένα λαχανικά σε αντικολλητικό τηγάνι ή κατσαρολίτσα.
Προσθέτουμε το λάδι μαζί με 1/2 ποτήρι του νερού νερό ρίχνουμε και τον κύβο.
Σιγομαγειρεύουμε μέχρι να δοκιμάσουμε και να έχουν σχεδόν μαγειρευτεί τα λαχανικά.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα κατά την διάρκεια μαγειρέματος.
Μόλις τα λαχανικά μαλακώσουν — έχουμε συγχρόνως βάλει τα αυγά σε μπολ προσθέτουμε το γάλα το πιπέρι τον κουρκουμά και 2 κουταλιές σούπας νερό και τα χτυπάμε καλά .
Ρίχνουμε το μείγμα επάνω από τα μαγειρεμένα λαχανικά κουνάμε πέρα δώθε το σκεύος και μόλις ψηθεί από την κάτω πλευρά το γυρνάμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά.
Αν χρησιμοποιήσουμε τηγάνι μπορούμε να την αναποδογυρίσουμε με ένα μεγάλο ρηχό πιάτο.Σε κατσαρόλα αναγκαστικά γυρνάμε με σπάτουλα κουζίνας .
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό από πάνω στο πιάτο .Καλή όρεξη !!!
Εναλλακτικά μπορούμε να μαγειρέψουμε τα λαχανικά να τα αδειάσουμε σε αντικολλητικό ταψάκι,να ρίξουμε τα αυγά από πάνω και να το ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου μέχρι να ψηθεί η ομελέτα .