Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ»

0
692

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παίρνει θέση για την υπόθεση με τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ σε κινηματογράφους που προβάλλεται η ταινία Joker προκειμένου να απομακρυνθούν ανήλικοι.

«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ», αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Οργή Μενδώνη για τις υπαλλήλους του υπουργείου

Σημειώνεται, ότι σήμερα το πρωί η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη επιβεβαίωσε ότι η παρέμβαση της αστυνομίας έγινε κατόπιν καταγγελιών υπαλλήλων του υπουργείου, υπογραμμίζοντας, όμως, ότι δεν υπήρχε σχετική εντολή. Όπως χαρακτηριστικά είπε η υπουργός Πολιτισμού στον ΑΝΤ1, πρόκειται για δύο γυναίκες που ανήκουν στο προσωπικό της Γενικής Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού και είναι μέλη επιτροπής η οποία εξετάζει την καταλληλότητα των ταινιών και έχουν μόνο γνωμοδοτικές αρμοδιότητες. «Κινήθηκαν πέραν των αρμοδιοτήτων τους, δεν είχαν ενημερώσει. Αναρωτιέμαι για τα κίνητρά τους», σημείωσε η κυρία Μενδώνη, τονίζοντας ότι εύλογα ο κόσμος απόρησε βλέποντας τις Αρχές να μπαίνουν στις αίθουσες κινηματογράφων.

Το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα

Την ίδια ώρα, με το δικό του προσωπικό σχόλιο αναφέρθηκε στην υπόθεση και ο τέως πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα στην ανάρτησή του στο Instagram ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πόσταρε μια καυστική φωτογραφία που δείχνει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να κυνηγά τον Τζόκερ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here