Ληστεία στη Βούλα:Βασάνιζαν επι πέντε ώρες 74χρονο

0
570

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 74χρονος μέσα στο σπίτι του στη Βούλα, βρισκόμενος στα χέρια αδίστακτων κακοποιών.

Οπως μεταδόθηκε από την τηλεόραση του OPEN TV, οι ληστές οι οποίοι ήταν Γεωργιανοί μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα και τον βασάνισαν επί 5 ώρες μέχρι εκείνος να τους αποκαλύψει το μέρος του σπιτιού όπου ήταν κρυμμένο μεγάλο χρηματικό ποσό. Μάλιστα, ξέσπασαν πάνω του όλη τους την βαρβαρότητα, αφού του έσπασαν το ένα χέρι, τη μύτη και μερικά δόντια.

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι ενώ ο ηλικιωμένος απουσίαζε

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του 74χρονου στη Βούλα ενώ αυτός απουσίαζε. Οταν έβαλε τα κλειδιά στην πόρτα του διαμερίσματός του, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, οι 3 δράστες τον ακινητοποίησαν, τον έγδυσαν. Μετέπειτα, αφού του τοποθέτησαν μια σακούλα στο κεφάλι, τον μετέφεραν στη μπανιέρα -όπου ήταν γεμισμένη με νερό- και τον υπέβαλαν σε εικονικό πνιγμό προκειμένου να τους αποκαλύψει εάν είχε κάποιο χρηματοκιβώτιο μέσα στο σπίτι.

Ο ηλικιωμένος φοβούμενος για τη ζωή του φέρεται να αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή το μέρος όπου βρίσκονταν το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν χιλιάδες ευρώ και μεγάλη ποσότητα χρυσού. Ωστόσο, οι ληστές θεωρούσαν πως στο σπίτι υπήρχαν και αλλά χρήματα και άνοιξαν τρύπες μέχρι και στους τοίχους.

Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι του στη Βούλα. Την ίδια ώρα, οι ληστές φρόντισαν να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη, αφού φεύγοντας πήραν μαζί τους και το καταγραφικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here