Συναγερμός σε όλη την Ευρώπη μετά την έκρηξη φακέλου – βόμβα στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι

0
590

Συναγερμός σε όλη την Ευρώπη μετά την έκρηξη φακέλου – βόμβα στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι – Ψάχνουν πακέτα – βόμβες από την Ελλάδα!

– Γαλλική αστυνομία: Υπάρχει ένας τραυματίας – Ο φάκελος εστάλη με το ταχυδρομείο!

– Συναγερμός και στην Αθήνα! Κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής ελέγχουν όλα τα ταχυδρομεία της Αθήνας ψάχνοντας για αποστολή ύποπτων πακέτων στο εξωτερικό!
– Η έκρηξη γίνεται μια μέρα μετά το πακέτο – βόμβα κατά του Σόιμπλε
– Ολάντ: Πρόκειται για επίθεση και τίποτε άλλο!
Λαγκάρντ: Πράξη βίας από δειλούς!
– Επιχείρηση και στα γραφεία της Παγκόσμιας Τράπεζας
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Συναγερμός έχει σημάνει πλέον σε όλη την Ευρώπη μετά την έκρηξη που έγινε σήμερα στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι όταν υπάλληλος άνοιξε φάκελο – βόμβα που εξερράγη στα χέρια της. Οι πληροφορίες για την κατάσταση της γυναίκας είναι συγκεχυμένες. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ από την έκρηξη υπάρχει ένας νεκρός ενώ τα γαλλικά ΜΜΕ μιλούν για έναν τραυματία.

Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού ανακοίνωσε πως η μικρή έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι προκλήθηκε πιθανότατα από αυτοσχέδιο μηχανισμό. Ο μηχανισμός στάλθηκε με το ταχυδρομείο, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο πρόσωπο, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού ανέφερε πως είχαν υπάρξει τηλεφωνικές απειλές αλλά δεν είναι ακόμη σαφές αν αυτές συνδέονταν με το σημερινό συμβάν.

Τα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου βρίσκονται, στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού στον αριθμό 66 της λεωφόρου Ιενά. Το κτίριο έχει εκκενωθεί, με την επιχείρηση της αστυνομίας να βρίσκεται σε εξέλιξη στα γραφεία του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Παρίσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here