Γιώργος Θεοφάνους: Έδιωξε το συγκρότημα Appartia από το Χ-FACTOR

0
498
Γιώργος Θεοφάνους- Έδιωξε το συγκρότημα Appartia από το Χ-FACTOR-allimatia.gr-1810
Γιώργος Θεοφάνους- Έδιωξε το συγκρότημα Appartia από το Χ-FACTOR-allimatia.gr-1810

Γιώργος Θεοφάνους: Έδιωξε το συγκρότημα Appartia από το Χ-FACTOR

Γιώργος Θεοφάνους:Στο πρώτο live show του X Factor υπήρχε μια απουσία που δεν την περίμενε κανείς.Στην ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους είχε γίνει μία αλλαγή, με το συγκρότημα «Άνω Κάτω» να παίρνει τη θέση των «Appartia», που είχαν πάρει το εισιτήριο για τα live. Αυτό το γεγονός αφορούσε και η πρώτη ερώτηση που έκανε η Δέσποινα Βανδή στον κριτή. Τότε, ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε την ανατροπή. Και φυσικά μια ανατροπή δεν θα μπορούσε να αφορά κανέναν άλλον παρά τον Γιώργο Θεοφάνους. Είχαμε μια αλλαγή στην ομάδα των groups, οι “Appartia” δεν συνεχίζουν στο X Factor και στη θέση τους επέστρεψαν οι “Άνω Κάτω”. Γιώργο, τα νέα σου…».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

Ο κριτής της απάντησε: «Η ανατροπή δεν έγινε για να γίνει, έγινε εξ ανάγκης. Είχαμε ένα συγκρότημα, το οποίο το ενώσαμε με ένα άλλο συγκρότημα και οι δυσκολίες ήταν πάρα πολλές. Δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, δεν συμφωνούσαν στο ρεπερτόριο, δεν συμφωνούσαμε μαζί. Δεν έπρεπε να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους άλλους που το ήθελαν να είναι σε αυτή τη σκηνή; Είμαι ευχαριστημένος από τους “Άνω Κάτω” γενικότερα. Από την ώρα που σήκωσα το τηλέφωνο και είπα “ελάτε πίσω”. Έκανα λάθος, αλλά θα μου πεις… τώρα το θυμήθηκες; Έκανα λάθος, πειράζει;».

Η Δέσποινα Βανδή τότε του είπε: «Ήταν δική σου πρωτοβουλία αυτή. Παγκόσμια δεν γίνεται αυτό στο format, είναι κάτι δικό σου όλο αυτό». Στη συνέχεια και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος σχολίασε την αλλαγή αυτή με χιούμορ, λέγοντας: «Εγώ θα καταφύγω στη δικαιοσύνη και τους δικηγόρους μου να δω αν μπορεί να το κάνει αυτό».

X Factor: Ο Γιώργος Θεοφάνους εξηγεί τους λόγους που έδιωξε το συγκρότημα «Appartia»
Ο κριτής τόνισε πως έκανε λάθος επιλογή στην προηγούμενη φάση, αφού στη συνέχεια είδε πως δεν μπορούσε να συννενοηθεί με το συγκρότημα που είχε διαλέξει.

Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here