Δείτε τα ζώδια από 13 ως 19 Μαρτίου 2017

0
923
Δείτε όλα τα ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται
Δείτε όλα τα ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής από το ζώδιό σας θα κάνει πιο επιθετικό τον λόγο σας αλλά θα σας κάνει και πιο δραστήριους σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα που θα τρέξουν πιο καλά στην διάρκεια του. Ενδιαφέρουσα τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά εβδομάδα κυρίως φια εσάς του Μάρτη που θα μπορούσατε και να δείτε σύντομα κάτι να επιστρέφει στην ζωή σας. Περισσότερο κτητικοί θα είστε όλοι τόσο σε οικονομικά όσο και σε συναισθηματικά θέματα. Σε αντίθεση με την δύσκολη Παρασκευή που θα σας ρίξει ψυχολογικά το Σ/Κ δείχνει να σας χαρίζει καλές στιγμές και ψυχολογική άνοδο.

Δείτε τα ζώδια από 13 ως 19 Μαρτίου 2017

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από τον Κριό και  η παρατεταμένη περίοδος της παρουσίας της Αφροδίτης στον ίδιο χώρο πιθανά θα φέρει ένα έντονο παρασκήνιο σε ότι αφορά τα ερωτικά κυρίως θέματα της ζωής σας. Εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε μία πρόσκληση που είναι καλό να αποδεχτείτε όπως και την βοήθεια που είτε σαν συμβουλή είτε σαν παρέμβαση σας προσφέρει ένας φίλος.   Εσείς του Απρίλη θα είστε περισσότερο μαχητικοί και θα επιβάλλεστε ακόμα και με επιθετικό τρόπο στο περιβάλλον σας.   Αποφύγετε την δύσκολη Παρασκευή το βράδυ δύσκολες συζητήσεις και δύστροπα άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις δείχνουν να ευνοούν τα σχέδιά σας. Ο Ερμής από τον Κριό θα δώσει ακόμα περισσότερη κοινωνικότητα στις μέρες σας και θα σας κάνει συχνά να νοιώθετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στους κύκλους σας, ειδικά εσείς του πρώτου 10ημέρου. Περισσότερο ευνοημένοι όλων όμως θα είστε οι 11,12 Ιουνίου που θα έχετε την δυνατότητα να διαπραγματευτείτε προς το συμφέρον σας μία πρόταση ή σύμβαση. Για όλους Δευτέρα ως και Τετάρτη είναι οι πιο αποδοτικές μέρες για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι τόσο καλές για εσάς των  7 τελευταίων ημερών του ζωδίου  που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα γεμίσετε εμπειρίες διάθεση, ιδέες και θα νοιώσετε όσοι προσπαθείτε για κάτι τώρα είναι εύκολο να το πετύχετε. Ο Ερμής από τον Κριό θα κάνει πιο αποδοτικό επαγγελματικά και οικονομικά τον μήνα αυτόν παρ όλες τις καθυστερήσεις που φέρνει στα οικονομικά σας η ανάδρομη Αφροδίτη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή που είναι οι πιο καλές για όλα τα θέματα ημέρες για εσάς περάστε καλά αποφεύγοντας τις  δύσκολες συναντήσεις και συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Δείτε τα ζώδια από 13 ως 19 Μαρτίου 2017

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από τον Κριό θα κάνει επιθετικό τον λόγο των γεννημένων τον Ιούλιο, κατ αρχάς, κάτι που μπορεί να γεννήσει μεγάλες κόντρες αλλά και αντιπάθειες. Οι μέρες σας αναγκάζουν  να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες που διαμορφώνονται αυτόν τον καιρό σε καίριους τομείς τις ζωής σας και η προσαρμοστικότητα θα είναι ίσως και το μεγαλύτερο προσόν για όσους την διαθέτουν καθώς θα είναι και οι πιο κερδισμένοι.. Δύσκολο το βράδυ τις παρασκευής θα μπορούσε ακόμα και από μία αναβολή να σας χαλάσει την διάθεση αντιθέτως  το Σαββατοκύριακο δείχνει πολύ καλό για όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του Αυγούστου θα έχετε τις μέρες αυτές μεγάλη δυναμική και το θάρρος να διεκδικήσετε  σε κάθε επίπεδο στόχους σας. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε όμως τις υπερβολές  να μην πεισματώνετε  εμμονικά  απέναντι σε όσα δεν είναι απόλυτα στο δικό σας χέρι. Ο Ερμής  περνώντας στον Κριό θα σας αναγκάσει να κινηθείτε  περισσότερο παρασκηνιακά  κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα. Την Παρασκευή  το βράδυ μην δίνετε σημασία σε ενοχλητικές λεπτομέρειες που μπορούν να σας ρίξουν την διάθεση. Το Σαββατοκύριακο κάντε μικρές αναζωογονητικές μετακινήσεις που θα σας ξεκουράσουν και θα σας ηρεμίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα αλλά και με καλή διάθεση από μέρους σας . Στον χώρο της δουλειάς αλλά και στις σχέσεις σας αυτόν τον καιρό φτάνει απλά λίγη καλή θέληση για να υπάρχει ηρεμία.  Ο Ερμής  από τον Κριό θα βοηθήσει μέσα από ένα καλό διάλογο να πάψει μία παρεξήγηση σε μία σχέση ή συνεργασία σας. Μικτά προβλήματα συνεννόησης  ή και κάποια δυσκολία σε μία μετακίνηση δίνει μόνο το βράδυ της Παρασκευής  μα και ευχάριστες μετακινήσεις και συναντήσεις το Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές ανεβάζουν ψυχολογικά τους Σκορπιούς του 3ου10ημέρου  καθώς πληθαίνουν τα ευχάριστα μηνύματα που παίρνετε από άτομα που μπορούν να έχουν σημαντικούς ρόλους στην ζωή σας και ο Ήλιος στα τέλη των Ιχθύων υπόσχετε καλύτερες συναισθηματικά μέρες  για όλους τους άλλους,  καλυτέρευση των σχέσεων σας και για κάποιους μόνους – μόνες του χώρου αυξάνει την πιθανότητα να κάνουν μία αξιόλογη και γνωριμία αυτόν τον καιρό Ακόμα ο Ερμής από τον Κριό βοηθά το κλίμα στα επαγγελματικά σας μα και για να κάνετε μικρές προσπάθειες βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης και να καλυτερέψετε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περνώντας ο Ερμής στον Κριό θα φέρει ακόμα πιο κοντά σας άτομα που αγαπάτε θα δώσει ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα σε όλους μαζί με επαγγελματικές ευκαιρίες πρώτα σε εσάς του Νοεμβρίου και κατόπιν στους υπόλοιπους. Ακόμα οι 1,2,3/12ου μπορείτε να δείτε τις μέρες αυτές άτομα ή προτάσεις του χθες να επιστρέφουν στην ζωή σας  και γενικά για όλους οι μέρες δείχνουν απροβλημάτιστες με μόνη παραφωνία την δυστροπία το βράδυ της παρασκευής που μπορεί να δημιουργήσει μια σας διαφωνία για οικονομικό ή άλλο λόγο με ένα κοντινό σας άτομο. Εξαιρετικό και το Σ/Κ για όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του Δεκέμβρη θα έχετε μια πολύ αποδοτική εβδομάδα καθώς τώρα μπορείτε να διεκδικείτε με περισσότερο θάρρος και σιγουριά στόχους σας. Ο Ερμής από τον Κριό θα φέρει ξανά τον εποικοδομητικό  διάλογο στο σπίτι σας και κάποιος δικός σας μπορεί να σας δώσει μία επαγγελματική εφαρμόσιμη ιδέα ή πρόταση που πρέπει να την μετρήσετε σοβαρά καθώς μπορεί να αποτελεί λύση σε ένα πρόβλημά σας.  Καλές οι συναντήσεις και οι συμφωνίες των γεννημένων το 3ο 10ήμερο και μόνο το βράδυ της Παρασκευής μπορεί να υπάρξουν απρόοπτες αναβολές ή άλλα για να σας χαλάσουν την διάθεση. Το Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι και την Τετάρτη όλα θα πηγαίνουν καλά για εσάς και θα είστε με ή χωρίς αιτία αισιόδοξοι. Ο Ερμής από τον Κριό θα κάνει πιο έντονο τον λόγο σας αλλά και πιο πειστικό ενώ αυτήν την περίοδο μπορείτε να τα ξαναπείτε και να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις με άτομα που αγαπάτε και για κάποιο λόγο είχατε παρεξηγηθεί. Ακόμα εσείς του Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να τα ξαναπείτε σε καλύτερο κλίμα με άτομα που για κάποιο λόγο είχατε χαθεί ή ψυχρανθεί. Όμως οι ίδιοι στον χώρο του σπιτιού θα έχετε  αιτίες έντασης.  όλοι την Παρασκευή το βράδυ μην είστε παράλογα απαιτητικοί . Κοντά σε φίλους και χαρούμενο δείχνει το Σ/Κ για όλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πέρασμα  του Ερμή στον Κριό θα φέρει πρώτα από όλα την ανάγκη να βάλετε σοβαρό πρόγραμμα διαχείρισης εσόδων και εξόδων μα και  αποδόσεις οικονομικές μαζί με  επαγγελματική άνοδο σε όσους προσπαθούν  πραγματικά. Η εβδομάδα σας ζητά να μην παρεκκλίνετε από αυτά που μπορούν να σας αποδώσουν καθώς αυτό το διάστημα μπορεί να σας λύσει πολλά προβλήματα αρκεί να μην καίτε παραγωγικό  χρόνο σε ανούσια θέματα. Μέχρι και την Παρασκευή θα τα καταφέρετε καλά σε όλους τους τομείς . Το Σ/Κ θα υπάρξουν υποχρεώσεις κοινωνικές πιθανά που δεν πρέπει να αρνηθείτε να εξυπηρετήσετε.

Πέρρης Κρητικός.

Αστρολόγος. Τηλ. : 210 – 9349036 – 693 711 0155

Τηλ/κές Απαντήσεις : 9011 9030 40

Sms : ΠΕΡ1(κενό) Ερώτηση στο 54754

Αναλυτικές προβλέψεις για αισθηματικά, επαγγελματικά για όλα τα ζώδια και όποιο θέμα σας απασχολεί. Προσωπικές προβλέψεις. Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις σας. Ο Ωροσκόπος σας και τι σημαίνει σε συνδυασμό με το ζώδιο σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here