Ε νας 17χρονος μαθητής με καταγωγή από την Κούβα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» μετά από τραυματισμό με μαχαίρι στον μηρό έξω από σχολικό συγκρότημα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δέχθηκε την επίθεση από ομάδα ατόμων ενώ βρισκόταν κοντά στο σχολείο, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί αιμόφυρτος και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Το τραύμα ήταν σοβαρό αλλά ο 17χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση των δραστών, ενώ εξετάζονται όλα τα στοιχεία για τα αίτια της επίθεσης. Οι αρχές καλούν τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να συνεργαστούν, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του περιστατικού και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών στην περιοχή.






















![[385185] ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΕΧΤΗΚΕ 17ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)](https://boreiageitonia.gr/wp-content/uploads/2026/03/6879256-696x463.jpg)










