Υπουργείο Εθνικής Άμυνας:Ενδεχόμενο για να δωθεί μέρισμα στους απόστρατους

0
550

Μέρισμα και για τους απόστρατους φαίνεται πως εξετάζει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, ενώ δεν αποκλείεται το «δώρο» να λάβουν και οι συνταξιούχοι και των τριών Σωμάτων.

Μάλιστα, εάν όλα κυλήσουν όπως τα υπολογίζει η ηγεσία του υπουργείου, το μέρισμα θα δοθεί τα Χριστούγεννα. Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» το ΓΕΕΘΑ έχει στείλει σχετικό έγγραφο στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού στο οποίο φέρεται από το Δ.Σ. να εξετάσει εάν υπάρχει το κατάλληλο οικονομικό περιθώριο προκειμένου 60.000 δικαιούχοι του Στρατού Ξηράς να λάβουν επιπλέον μέρισμα μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το ίδιο έγγραφο αναμένεται να σταλεί τόσο στο Μετοχικό Ταμείο του Ναυτικού, όσο και σ’ αυτό της Αεροπορίας.

Το μέρισμα θα αφορά περίπου 120.000 συνταξιούχους στρατιωτικούς

Συνεπώς, εάν τελικά η καταβολή μερίσματος πάρει το «πράσινο φως», τότε δεν αποκλείεται να δοθεί σε περίπου 120.000 συνταξιούχους στρατιωτικούς. Οι τελικές αποφάσεις, που θα λάβουν τα Μετοχικά Ταμεία, αναμένεται να ληφθούν έως το τέλος Νοεμβρίου, καθώς τότε καταβάλλεται το μέρισμα του Δεκεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here