Τι είπε ο Τσίπρας με τον Γερμανό Αντικαγκελάριο ;

0
653
Τι συζήτησε ο Πρωθυπουργός με τον Γερμανό Αντικαγκελάριο

Το δίλημμα είναι σαφές, ή θα επανακτήσουμε το κοινωνικό συμβόλαιο και το κοινωνικό κεκτημένο ή θα παραμείνουμε σε ρατσιστικά συνθήματα που δυστυχώς ακούγονται και από επίσημα χείλη. Η Ελλάδα επιλέγει την πρώτη κατηγορία, και είναι αποφασισμένη να δουλέψει για αυτό. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον υπουργό Εξωτερικών και Αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Από την πλευρά, του ο κ. Γκάμπριελ αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό πρόγραμμα τόνισε πως πρόκειται για δύσκολες αποφάσεις, αλλά «πρέπει να δουλέψουμε όλοι, ώστε τον Απρίλιο να φτάσουμε σε λύση».

«Δεν θέλουμε να έχουμε μια ιστορία χωρίς τέλος. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι ώστε τον Απρίλιο να φτάσουμε σε λύση. Αυτό που μένει μπροστά είναι δύσκολες αποφάσεις», ανέφερε ο κ. Γκάμπριελ.

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι συμφωνεί με όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός σχετικά και με την οικονομία της Ελλάδας και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να διαιρεθεί η ΕΕ, πρέπει να μείνει ενωμένη. Γιατί ακόμα και η Γερμανία που έχει δυνατή φωνή δεν θα ακούγεται και δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει οικονομίες, όπως η Κίνα, οι ΗΠΑ και η Ρωσία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τι είπε ο Τσίπρας με τον Γερμανό Αντικαγκελάριο ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here