Δείτε τα ζώδια από 20 ως 26 Μαρτίου 2017

0
718

ΚΡΙΟΣ

Εσωστρέφεια τέλος  δηλώνει με το πέρασμά του στο ζώδιό σας  ο Ήλιος ενώ για τους πολλούς ξεκινά μία περίοδος που  θα έχετε πρώτη σας προτεραιότητα τις πραγματικές σας ανάγκες και θα δίνετε χρόνο από τον χρόνο σας μόνο σε ότι αξίζει και σας αποδίδει είτε κέρδος είτε συναίσθημα. Οι μέρες δείχνουν ήπιες όμως ανατροπές εξακολουθούν να δοκιμάζουν τις αντοχές των γεννημένων 13/4ου . Όμως οι κακές όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό κάνουν την Κυριακή μέρα αρνητική για όλα και μέρα γεμάτη κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρά τις όποιες  προσκλήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά θα δεχθείτε τις μέρες αυτές εσείς δεν θα έχετε την διάθεση να ανταποκριθείτε καθώς το πέρασμα του  Ήλιου στον Κριό δίνει μία περίοδο εσωστρέφειας που θα σας μαζεύει  στον εαυτό σας και κάποιους σας αναγκάσει και να κινηθείτε παρασκηνιακά αλλά και να κάνετε κάποιους ειλικρινείς απολογισμούς που στον πρώτο τους κύκλο θα σας κάνουν να μην νοιώσετε πολύ καλά με τα συμπεράσματα που θα αποκομίσετε από αυτούς. Η κακή Κυριακή μπορεί και να σας αναστατώσει και να σας λυπήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε καλή διάθεση και το  πέρασμα του  Ήλιου στον Κριό θα δώσει μία περίοδο ακόμα περισσότερης κοινωνικότητας , επωφελών  γνωριμιών ,που οι συμβουλές ή η γνώμες  τρίτων, φίλων , συνεργατών θα σας επηρεάσουν πολύ και θα αλλάξουν σε κάποιες περιπτώσεις δραστικά αλλά και προς μία πιο σωστή κατεύθυνση τις αποφάσεις σας για καίρια ζητήματα.  Όμως οι κακές όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό κάνουν την Κυριακή μέρα αρνητική για αυτό περιοριστείτε στα απαραίτητα και αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες εξακολουθούν να  σας ευνοούν σε ότι αφορά πρακτικά της ζωής σας θέματα.  Καλό θα είναι να αφιερώσετε ακόμα πιο πολύ χρόνο σε ότι σας αποδίδει. Έτσι  πολλοί θα καταφέρετε να καλύψετε κενά αυτόν τον καιρό καθώς το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό βοηθά τα επαγγελματικά σας θέματα και αυξάνει τις πιθανότητες να προβληθεί κάποια δουλειά σας ή εσείς οι ίδιοι, ενώ καλύτερα θα είναι και τα έσοδά σας στο προσεχές διάστημα. Όμως οι κακές όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό κάνουν την Κυριακή μία πολύ κακή μέρα που θα μπορούσε να δώσει από δύσκολα γεγονότα έως και κάποια είδηση ικανή να σας ρίξει για τα καλά.

ΛΕΩΝ

το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό είναι ότι καλύτερο για εσάς αυτόν τον καιρό καθώς μετά από μία μεγάλη περίοδο εσωστρέφειας σας επιτρέπει να βγείτε πάλι μπροστά σε όσους σας αμφισβήτησαν. Αυτόν τον καιρό κάποιοι που νοιώσατε αδικημένοι θα πάρετε με κάποιο τρόπο το αίμα σας πίσω. Εσείς του Ιουλίου θα τα πείτε ξανά με κόσμο από το παρελθόν σε καλό κλίμα και γενικά ως και την Παρασκευή όλα θα κυλούν καλά. Προβληματισμένοι με δύσκολες καταστάσεις που γεννούν  οι κακές όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό κάνουν την Κυριακή μια μέρα που μπορεί να τα αλλάξει όλα και μία λάθος κίνηση ή κουβέντα παραπάνω να προκαλέσει ζημιές κάθε μορφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές υποχρεώσεις κυριαρχούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Το πέρασμα του  Ήλιου και στον Κριό από την Δευτέρα  θα σας δώσει μία δύστροπη περίοδο που θα είστε περισσότερο κτητικοί, απαιτητικοί και καχύποπτοι απέναντι σε όλους και όλα. Αυτό το διάστημα θα διεκδικείτε πιο έντονα τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο και θα κάνετε τα πάντα για να κερδίσετε η να σιγουρέψετε μία θέση σας ή και τα όποια κέρδη σας οικονομικά ή συναισθηματικά. Οι κακές όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό κάνουν την Κυριακή όπως για όλους άλλωστε μία κακή μέρα που απαιτεί από εσάς να μην τραβάτε τεντωμένα σχοινιά γιατί θα σπάσουν.

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό μπορεί να θεωρηθεί πολύ καλό για την εξέλιξη μίας σοβαρής σχέσης ή συνεργασίας και θα δώσει σε όσους καταφέρουν να αποφύγουν έξυπνα τις ανταγωνιστικές κόντρες καλή συνέχεια και προοπτικές. Οι αλλαγές – ανατροπές  ή ακόμα και χωρισμοί εξακολουθούν  να καιροφυλακτούν στην ζωή των γεννημένων  17/10ου και αυτήν την εβδομάδα, ενώ οι 13,14 θα έχετε πιθανά μία πρόταση μα και τύχη που θα σας βγάζει από τα όποια δύσκολα. Όμως οι κακές όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό την Κυριακή μπορούν να φέρουν λογής –  λογής ανατροπές και εσείς από την μεριά σας οφείλετε να μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνα αυτήν την τόσο αρνητική μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό θα δώσει μία περίοδο πολλών ανακατατάξεων στον επαγγελματικό σας χώρο με εντάσεις αλλά τελικά καλό για εσάς αποτέλεσμα. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να κρίνετε αρνητικά τις όποιες αλλαγές. Οι μέρες δείχνουν ως και το Σάββατο αποδοτικές σε όλους τους τομείς όμως με τις κακές όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό την Κυριακή θα πρέπει να γίνετε όλοι  πολύ προσεχτικοί  και στα λόγια σας και σε θέματα μετακίνησης και σε θέματα υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες επιφυλάσσουν χαρές και ευχάριστες εξελίξεις συναισθηματικές γνωριμίες στους μόνους , χαρές από αγαπημένους σας αλλά και δώρα στους περισσότερους Τοξότες,  Ακόμα μαζί με ευχάριστα νέα και μηνύματα το πέρασμα  του  Ήλιου από την Δευτέρα  στον Κριό θα ενεργοποιήσει άμεσα θετικά την ζωή σας και τους πιο σημαντικούς τομείς όπως αυτόν της δημιουργίας του έρωτα και της γονιμότητας  χαρίζοντας σας έναν μήνα γεμάτο δημιουργική ένταση και πολλά ενδιαφέροντα.  Η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανική αν οι κακές όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό την Κυριακή δεν χάλαγαν την θετικότητα των ημερών δίνοντας αιτίες που ακόμα και αν δεν σας αφορούν έχουν την δύναμη να σας ρίξουν την διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι και την Τετάρτη με μέθοδο, πειστικό και  ευέλικτο λόγο θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε  προτεραιότητες, ανάγκες και να ολοκληρώσετε κάποια προγράμματα. Με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό από την Δευτέρα  και για ένα μήνα είναι ανάγκη να ασχοληθείτε πιο ζεστά με θέματα σπιτιού και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας και να επαναφέρετε το καλό κλίμα. Ακόμα το διάστημα ευνοεί μικρές ανανεωτικές αλλαγές στους χώρους που ζείτε. Την κακή Κυριακή οι όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια εκ νέου ή να κορυφώσουν ένα οικογενειακό κυρίως πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ψυχολογικά άπ και ντάουν έχουν οι μέρες που ακολουθούν ενώ  το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό από την Δευτέρα  και για ένα μήνα θα σας δώσει επιθετικές κινήσεις  που θα ξεκαθαρίζουν ρόλους μέσα από σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά μία συνεργασία αλλά και μετακινήσεις που μπορεί να έχουν και επαγγελματικό χαρακτήρα. Η τύχη θα είναι με τους γεννημένους 9και 9/2ου  που έχουν να διαχειριστούν μία πρόταση – άνοιγμα. Οι πιο καλές σας μέρες Πέμπτη και Παρασκευή για όλα ενώ την κακιά Κυριακή προσέξτε μετακινήσεις και μην δώσετε συνέχεια σε καμία πρόκληση.

ΙΧΘΕΙΣ

Από την Δευτέρα και για ένα μήνα ο Ήλιος θα κινείτε στον Κριό και θα φέρει αισιόδοξα επαγγελματικά μηνύματα λύσεις επαγγελματικών προβλημάτων και αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ,περισσότερα έσοδα στο ταμείο σας. Ακόμα αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να βελτιώσετε και την φυσική σας κατάσταση. Μέχρι και το Σάββατο η εβδομάδα θα δείχνει να κυλά ιδανικά άλλα την πολύ κακή Κυριακή οι όψεις του Ερμή με Πλούτωνα και Ουρανό μπορούν από το να γεννήσουν απρόσμενα και αναπόφευκτα έξοδα μέχρι και να φέρουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω για αυτό όπως όλοι και εσείς να προσέχετε αυτήν την κακή μέρα.

 

Πέρρης Κρητικός.

Αστρολόγος. Τηλ. : 210 – 9349036 – 693 711 0155

Τηλ/κές Απαντήσεις : 9011 9030 40

Sms : ΠΕΡ1(κενό) Ερώτηση στο 54754

Αναλυτικές προβλέψεις για αισθηματικά, επαγγελματικά για όλα τα ζώδια και όποιο θέμα σας απασχολεί. Προσωπικές προβλέψεις. Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις σας. Ο Ωροσκόπος σας και τι σημαίνει σε συνδυασμό με το ζώδιο σας.

 

 

Δείτε τα ζώδια από 20 ως 26 Μαρτίου 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here