15.6 C
Athens, GR
Πέμπτη, Νοέμβριος 30, 2023

Γνωρίστε το προσωπικό μας

Γνωρίστε το προσωπικό μας

Δήμητρα Κούτρα- Δημοσιογράφος – Μοντέρ – Κάμερα Μαν 

                

Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα και διαμένει στον Χολαργό, ενώ η καταγωγή της είναι από την Στυλίδα και τις Ράχες της Φθιώτιδας. Αποφοίτησε από Ιδιωτικό Λύκειο Ι.Μ. Παναγιωτόπουλο το 2006. 
Έχει κάνει το μεράκι της επάγγελμα σπουδάζοντας δημοσιογραφία και ΜΜΕ με τα οποία ασχολείται ενεργά από το 2006. Είναι ενεργή δημοσιογράφος του ΑΡΤ (πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ), ενώ ασχολείται παράλληλα με το το τοπικό site Βόρεια Γειτονιά καθώς και το πανελαδικό site allimatia.gr
Στο παρελθόν αρθρογραφούσε στο περιοδικό ΝΕΜΕΣΙΣ, στην τοπική εφημερίδα Έρευνα Καλλιθέας, ενώ διατέλεσε ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού ΑΡΤ FM 90,6 αρθρογράφος και στην εβδομαδιαία εφημερίδα Α1 και στο τοπικό site ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Τηλεοπτικά έχει συμμετάσχει σε δελτία ειδήσεων, οικονομικές, πολιτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, και εξωτερικά ρεπορτάζ.
 Παράλληλα διατελεί πρόεδρος της Νεολαίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ενώ στο παρελθόν υπήρξε αντιπρόεδρος και πρώην υπεύθυνη γραφείου τύπου, θέσεις μέσω τον οποίων έχει συντελέσει πλούσιο κοινωνικό έργο.
 Από τον Ιανουάριο του 2014 έχει εκλεγεί μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας και παραμένει έως σήμερα. 
Τον Μάιο του 2014 ήταν υποψήφια στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. ενώ τον Ιανουάριο του 2015 ήταν υποψήφια στις εθνικές εκλογές με το ίδιο κόμμα. 
Είναι πάντρεμένη από το 2015 με τον Πέτρο Κονδρώρο οικονομολόγο ενώ το 2016 απέκτησε τον γιό της.
 
Γνωρίστε το προσωπικό μας

Γιώργος σφυρίδης

Totam rem aperiam eaque

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi

Θοδωρής Αλεξανδρής- Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος

Ο Θοδωρής Αλεξανδρής γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από δυο πανέμορφα νησιά Σπέτσες και Κεφαλλονιά. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή ‘Saint Paul’ στον Πειραιά. Σπούδασε στο Τμήμα Δασολογίας και φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ ενώ συνέχισε τις σπουδές του σε Μεταπτυχιακό Επίπεδο στο Τμήμα Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων του ΕΑΠ. Αποτελεί μέλος του ΓΕΩΤΕΕ από το 1998.

Έχει αναπτύξει πλούσια και ποικίλη επαγγελματική δραστηριότητα για πάνω από 10 χρόνια τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και σε δημόσιες δασικές υπηρεσίες Καθώς και στην Κεντρική Υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Διαθέτει Μελετητικό Πτυχίο Β’ Πρασίνου καθώς και Εργολαβικό Πτυχίο Β’ Πρασίνου. Έχει συμμετάσχει στην Κατασκευή Μεγάλων έργων όπως της Αττικής Οδού, τμημάτων της Εθνικής Οδού (ΠΑΘΕ) καθώς και στις προσπάθειες Αναδάσωσης της Πάρνηθας, του Υμηττού, της Πεντέλης και του Πάνειου Όρους στα Καλύβια Κερατέας, ενώ συμμετείχε και στην καταγραφή των δασικών τμημάτων που υπάγονται στο ΤΑΙΠΕΔ.

Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα ανέπτυξε τις γνώσεις του με συνεχής εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες όπως τα σχεδιαστικά προγράμματα GIS (κατέχοντας τον τίτλο του Specialist) και AutoCad.

Στο παρελθόν έχει επιτελέσει αρθρογράφος για περίπου δυο χρόνια στην Τοπική Εφημερίδα Πολιτεία Γλυφάδας ενώ από το 2013 συμμετέχει ενεργά στο Τοπικό site Βόρεια Γειτονιά και από το 2016 στο Πανελλαδικό site allimatia.gr

Από το 2004 αποτελεί μέλος της Νεολαίας του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού ενώ έχει επιτελέσει και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Νεολαίας. Στο παρελθόν έχει επιτελέσει για 2 χρόνια και Πρόεδρος Νεολαίας Γλυφάδας του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Πέρρης Κρητικός – Αστρολόγος 

Ο Πέρρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάζεται ανελλιπώς από 12 χρονών ενώ παράλληλα τελείωσε το νυχτερινό γυμνάσιο και λύκειο. Κατόπιν πήρε ανώτερες σπουδές οικονομικών και Marketing στο ΑΤΕΙ Πατρών και Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α).
Έχει πτυχίο αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής Σχολής και του Kepler College U.S.A Επί σειρά ετών υπήρξε υπάλληλος σε μικρές και μεγάλες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων καταρχάς ως πωλητής και κατόπιν ως προϊστάμενος και διευθυντής πωλήσεων.  Ασχολείται επαγγελματικά με την Αστρολογία από το 1992. Εργάστηκε ως Αρθρογράφος – Αστρολόγος στα περιοδικά L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy, Αστρολόγοι και έχει συνεργαστεί με την εφημερίδα Χρυσή ευκαιρία, το περιοδικό ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ . Εργάστηκε ακόμα για 4 περίπου χρόνια ως Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ υπήρξε συνεργάτης της εταιρίας Lexitel της ΠΗΓΑΣΟΣ AEE και πολλά χρόνια εργαζόταν και αρθρογραφούσε στο περιοδικό ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ της εταιρίας MAKNAN. Από το 2013 είναι συνεργάτης της NEWS PHONE S.A γράφει στο site oroskopos.gr και στο εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό TV 24 και TV ΣΕΙΡΙΑΛ. Είναι σύμβουλος διοίκησης και Marketing μιας επώνυμης εμπορικής εταιρίας, ιδιοκτήτης του αστρολογικού site www.asrtogr.com ενώ παράλληλα διατηρεί μία μικρή οικοτεχνία πλεκτών στην Καλλιθέα Αττικής.
Η τηλεοπτική του παρουσία είτε ως συνεργάτης εκπομπών είτε ως παραγωγός και παρουσιαστής είναι πυκνή πρώτα σε τοπικά και κατόπιν σε πανελλαδικά κανάλια. Ενδεικτικά αναφέρουμε την παρουσίαση της εκπομπής αστρολογικό magazino στο HI-TV, τα αστρολογικά θέματα στο GTV. Ως αστρολόγος συνεργάστηκε στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης ΕΤ1 στην εκπομπή 10:00-2:00 με την Ρίκα Βαγιάννη και την Πόπη Τσοπανίδου , στην εκπομπή του Super Star του STAR CHANEL με την Χριστίνα Λαμπίρη και στο πρωινό του Alter TV. Έχει σειρά εμφανίσεων σε SKAI, ΚΑΝΑΛΙ 10, MEGA ,STAR, ALTER ,ALPHA, 9 channel κα . Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε ως αστρολόγος της πρωινής εκπομπής του ΤΗΛΕΑΣΤΥ (ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ) και (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ) με τήν Μαρία Μπεκατώρου. Από τον Ιούνιο του 2013 επιμελήθηκε και παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή ΑΣΤΡΟΣΚΟΠΙΟ στο ART TV όπως και την βραδινή εκπομπή Άστρα και Αστέρια στο ίδιο κανάλι.
Παράλληλα έχει κάνει 2 εκδοτικές προσπάθειες με τα περιοδικά 7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΤΡΑ και 30 ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΤΡΑ .
Παραδίδει μαθήματα Αστρολογίας και δέχεται προσωπικά ραντεβού στο γραφείο του στα τηλ 210 9349036 κιν 6937110155 και mail .. perriskritikos1@gmail.com
shares