Χρώματα Βερνίκια

0
826
Χρώματα Βερνίκια
Χρώματα Βερνίκια

Χρώματα Βερνίκια

Η ασταρωμένη επιφάνεια εξασφαλίζει καλύτερη πρόσμιξη με τη βαφή

Αυξάνει συνεπώς τη διάρκεια της βαφής και παρέχει βελτιωμένη προστασία για τη βαμμένη επιφάνεια. Κατάλληλα αστάρια μπορούν επίσης να φράξουν και να στεγανοποιήσουν κενά, ή να αποκρύψουν ένα χρώμα που πρόκειται να βαφτεί.

Οι βαφές γαλακτώματος (πλαστικά χρώματα) είναι βαφές με βάση το νερό στις οποίες το υλικό της βαφής είναι διαλυμένο σε ένα υγρό που αποτελείται κυρίως από νερό. Τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι: γρήγορη ξήρανση, χαμηλή τοξικότητα, χαμηλό κόστος, πιο εύκολη εφαρμογή, καθώς και πιο εύκολος καθαρισμός της συσκευής.

Η στιλπνότητα των βαφών κατηγοριοποιείται ως ακολούθως 

1 . Flat Finish (ματ) χρησιμοποιούνται γενικά για οροφές ή τοίχους που είναι σε άσχημη κατάσταση. Αυτές οι βαφές είναι χρήσιμες για την απόκρυψη ατελειών σε τοίχους και είναι οικονομικές στην αποτελεσματική κάλυψη σχετικά μεγάλων επιφανειών..

2 . Matte Finish (ματ) είναι γενικά παρόμοιες με τις βαφές flat, αλλά αυτές υπερέχουν συνήθως στο πλύσιμο και την κάλυψη.

ftiaxnospiti.com

3 . Eggshell Finish (ημι ματ) έχουν κάποια γυαλάδα . Αυτές οι βαφές πλένονται θαυμάσια, αλλά δεν είναι πολύ αποτελεσματικές στην απόκρυψη ατελειών σε τοίχους και παρόμοιες επιφάνειες. Οι ημιμάτ βαφές είναι κατάλληλες για μπάνια επειδή πλένονται και απωθούν το νερό .

4 . Pearl Satin Finish(σατινέ) αντέχουν πολύ από πλευράς πλυσίματος και αντίστασης στην υγρασία . Προστατεύουν τους τοίχους από βρομιά, υγρασία και κηλίδες. Συνεπώς είναι εξαιρετικά χρήσιμες , αλλά είναι πιο γυαλιστερές από τις ημιμάτ , έτσι είναι πιο επιρρεπής στην εμφάνιση ατελειών.

5 . Semi-Gloss Finish ( ημιγιαληστερές ) χρησιμοποιούνται συνήθως για να τονίσουν λεπτομέρειες και κομψότητα, καθώς και για να τονίσουν ξύλινες κατασκευές, όπως σε θύρες και έπιπλα. Παρέχουν μια λαμπερή επιφάνεια και προσφέρουν καλή προστασία από υγρασία και κηλίδες στους τοίχους .

Xρώματα Βερνίκια

Φτιάχνω σπίτι . Κατασκευάζω | Ανακαινίζω | Συντηρώ | Διακοσμώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here