Οι αλλαγές της Δαλάκας που νευρίασαν τον Σώζων Χάρο

0
250
Οι αλλαγές της Δαλάκας που νευρίασαν τον Σώζων Χάρο
Οι αλλαγές της Δαλάκας που νευρίασαν τον Σώζων Χάρο

Οι αλλαγές της Δαλάκας που νευρίασαν τον Σώζων Χάρο

Σε έναν αγώνα ντέρμπι για το πολύ σημαντικό έπαθλο Άνεσης του Survivor, οι Διάσημοι πήραν τη νίκη με σκορ 10-9. Oι Διάσημοι εκτός από τα αναπαυτικά κρεβάτια απόλαυσαν και ένα γεύμα με μοσχαρίσια μπριζόλα πουρέ και ψωμί.

Όπως φαίνεται όμως τα κρεβάτια ήταν σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που είχαν συνηθίσει και τα κορίτσια ήθελαν να τα αλλάξουν. «Θα τα πάμε απλά πίσω γιατί έχει ήλιο και θα τα βάλουμε όπως τα είχαμε πάντα. Γιατί θα φάμε ήλιο και δεν θα κοιμηθούμε. Δεν γίνεται να κοιμηθούμε εδώ. Όπως βασικά τα είχαμε την προηγούμενη σύνθεση» ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα, παρουσία του Χάρου.

«Κάναμε κάποιες ανακατατάξεις διότι κι όταν τα είχαμε τα κρεβάτια κοιμόμασταν με ένα συγκεκριμένο τρόπο τις τρεις εβδομάδες. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αλλάζουμε. Τα κορίτσια ήμασταν πίσω. Ο Σώζων θέλει να κοιμάται κάθετα και από τη στιγμή που κάθετα δεν χωράει με εμάς πίσω του είπαμε να πάει μπροστά όπως ήταν και παλαιότερα, όταν πρωτοήρθε», δήλωσε στη συνέχεια στην κάμερα.

Από την πλευρά του, ο Σώζων αν και αρχικά αντέδρασε λέγοντας πως: «Εντάξει, ας μην τρώω τον ήλιο πάντα εγώ» στη συνέχεια είπε στην κάμερα του παιχνιδιού: «Τα κρεβάτια άκουσα ότι θέλουν να τα διαμορφώσουν τα κορίτσια. Δεν τα βολεύει έτσι. Τα βολεύει αλλιώς. Δεν γνωρίζω. Ό,τι θέλουν ας κάνουν. Εγώ ένα χώρο να κοιμάμαι θέλω. Δεν με ενδιαφέρει. Αρκεί να μην έχω βαβούρα στο κεφάλι μου».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here