Μπρούκλιν Μπέκαμ:Η νέα του σύντροφος είναι σωσίας της Βικτώριας

0
1009

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο όμορφα αγόρια της διεθνούς σόουμπιζ, καθώς και ένας από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς.

Πολλά κορίτσια θέλουν να κλέψουν την καρδιά του, καθώς ο νεαρός Μπρούκλιν έχει μοιάσει στον γοητευτικό διάσημο μπαμπά του. Ωστόσο απ’ ό,τι φαίνεται, ο 20χονος έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με την ηθοποιό Φοίβη Τόρανς, η οποία τον περνά πέντε χρόνια.

Πριν από την 25χρονη Τόρανς, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, διατηρούσε σχέση με το μοντέλο Χάνα Κρος, αλλά το καλοκαίρι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, τα διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν τότε ότι και η Χάνα μοιάζει πολύ στη Βικτόρια Μπέκαμ.

Τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, βγαίνει με τη Φοίβη Τόρανς, η οποία υπήρξε η σωσίας της μητέρας του.

Η Φοίβη Τόρανς με την οποία φημολογείται ότι έχει σχέση ο Μπρούκλιν Μπέκαμ
Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα, οι φίλοι του Μπρούκλιν Μπέκαμ, τον πειράζουν συνεχώς για την απίστευτη ομοιότητα της συντρόφου του με την μητέρα του.

Από την πλευρά της, η Φοίβη παραδέχθηκε σε φίλους της πως όντως στα πρώτα βήματα της καριέρας της σαν μοντέλο, έκανε κάποιες δουλειές ως σωσίας της Βικτόρια Μπέκαμ

Τα λεφτά που έβγαλε από αυτές τις δουλειές, τη βοήθησαν στις σπουδές της στο πανεπιστήμιο. Ποτέ όμως δεν φαντάστηκε πως κάποια μέρα θα γνώριζε από κοντά το είδωλό της, το οποίο έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τέσσερα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here