Δείτε τα ζώδια από 3 Έως 9 Απριλίου

Κριος

Μετά από μια ουδέτερη Δευτέρα και Τρίτη και με εξαίρεση την Τετάρτη και την Πέμπτη που χαρακτηρίζονται οι πιο θετικές μέρες της εβδομάδος, οι μέρες που ακολουθούν δημιουργούν τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά μπλοκαρίσματα. Η στάση του Ερμή που κάνει εμφανή τα σημάδια των επιπτώσεων  της ανάδρομης κίνησης σε συνδυασμό με τις δύστροπες όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου με Κρόνο και Πλούτωνα αντίστοιχα δημιουργούν αρνητικό κλίμα κυρίως το δεύτερο μισό της εβδομάδας.

Δείτε τα ζώδια από 3 Έως 9 Απριλίου

Ταυρος

Ψυχολογικές πιέσεις, δυσκολίες συνεννόησης αλλά και καθυστερήσεις σε αναμενόμενα έσοδα κάνουν αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα στο 2ο μισό της, δύσκολη. Ωστόσο οι 23,24,25/4ου θα μπορέσετε τις μέρες αυτές να έχετε μια έστω και μετεμποδίων ουσιαστική συνεννόηση με ανθρώπους της καρδιά σας ενώ οι 18,19,20/5ου πιθανά να βρεθείτε ξανά με φίλους που για κάποιο λόγο είχατε χαθεί. Το σ/κ είναι το καλύτερο 2ήμερο για όλους.

Διδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με εσάς να προσπαθείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις που σας προκαλούν άγχος και ανησυχία για το πως θα τα καταφέρετε αλλά παρ΄όλα αυτά οι δύσκολες μέρες είναι οι τελευταίες της εβδομάδας αφού φαίνεται πως θα σας προβληματίσουν σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν τη δύναμη και να σας ρίξουν ψυχολογικά. Παράλληλα την κακή ψυχολόγια του Σ/Κ θα την συντηρούν και οικογενειακά θέματα τα οποία θα θελήσετε να ξεμπερδέψετε. Οι 8 και9/6ου έχετε την τύχη με το μέρος σας

Καρκινος

Παρ΄όλο που η Αφροδίτη με την οπισθόδρομη πορεία της θα σας φέρει κάποιες καλές ιδέες και φίλους που θα μπορούν αν θέλουν να σας βοηθήσουν να τις πραγματοποιήσετε, αυτή την εβδομάδα τίποτα δεν θα μπορεί να τρέξει αφού η ασυνεννοησία θα βασιλεύει και τα λάθος μηνύματα ή η παρανόηση των όσων λέτε αλλά και σας λένε θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των ημερών. Προς το τέλος της εβδομάδας τα έξοδα θα σας στριμώξουν και τα οικονομικά σας άγχοι θα αυξηθούν. Οι 11 κ 16/7ου είσαστε οι περισσότεροι θιγμένοι αυτό τον καιρό ενώ οι21,22/7ου έχετε να περιμένετε κάτι ευχάριστο αυτές τις μέρες

Λεων

Η δύσκολη εβδομάδα που ξεκινά σας βρίσκει κλεισμένους στον εαυτό σας και απομονωμένους από την πολύ βαβούρα ενώ Τετάρτη, Πέμπτη που θεωρούντε και οι καλύτερες μέρες για εσάς ανεβαίνεται αρκετά. Τα δύσκολα αφορούν τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας που οι οικονομικές απολαβές ή κάποια βοήθεια που περιμένετε, θα καθυστερήσει πιέζοντας σας. Για τους  17/8ου το ευχάριστο και το απρόσμενο καραδωκεί στη ζωή τους ενώ την Κυριακή φανείτε προσεχτικοί με τους χώρους εργασίας όσοι δουλευέτε και με θέματα υγείας.

Παρθενος

Για όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται ανάδρομη μέσα στον 7ο σας θα κάνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας πολύ καλύτερες και τους γύρω σας συγκαταβατικούς στα αιτήματά σας. Ο Ερμής από την Πέμπτη θα βρίσκετε σε στάση που σημαίνει πως τα φιλόδοξα σχέδια σας θα πρέπει να περιμένουν αφού τίποτα επαγγελματικό δεν είναι εύκολο να τρέξει αυτό το διάστημα. Το τέλος της εβδομάδας θα πιεστείτε τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά αφού η δυσκολία ή η αναγκαιότητα  να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των αγαπημένων σας θα σας ρίξει.

Ζυγος

Η εβδομάδα ξεκινά μ εσάς να είστε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους και το πέρασμα της Αφροδίτης με την ανάδρομη πορεία της για λίγο στους Ιχθείς θα βελτιώσει το κλίμα στον επαγγελματικό χώρο και θα σας δώσει αιτίες χαράς και επιβεβαίωσης. Η στάση του Ερμή θα καθυστερήσει κάποιες οικονομικές απολαβές που περιμένετε από τρίτους και γενικά από παράπλευρους χώρους εκτός δουλειάς και αυτό θα κρατά μόνιμα ανήσυχη την σκέψη σας.το Σ/Κ κάποια μπλοκαρίσματα στον επαγγελματικό χώρο θα μπορούσαν να σας ανησυχήσουν ακόμα και αν δεν σας αφορούν. Οι 11/10ου είσαστε οι πολύ ευνοημένοι του ζωδίου σε ότι και αν κάνετε.

Σκορπιος

Την δύσκολη εβδομάδα που ξεκινά  θα σας προβληματίσει ο μόνιμα θιγμένος 2 χρόνια τώρα οικονομικός τομέας της ζωή σας αφού τα  έξοδα που θα  χρειάστει να κάνετε για αγαπημένα σας προσώπα  θα σας δυσκολέψουν πολύ. Το Σ/Κ αποφύγετε τις δύσκολες συζητήσεις γιατι με έναν άτεχνο ή σκληρό λόγος από μέρους σας  θα μπορούσατε να κάψετε κάτι καλό επαγγελματικά. Οι γεννημένοι 21,22,23/11ου θα είσαστε πολύ ευνοημένοι.

Τοξότης

Παρ όλο που το επταήμερο είναι δύσκολο εσείς του 2ου 10ημέρου θα έχετε αιτίες ψυχολογικής μα και συναισθηματικής ανόδου μέσα στην εβδομάδα. Όμως οι του 1ου και 3ου 10ημέρου λογικά θα επηρεαστείτε από τις αρνητικές όψεις των ημερών και την εκνευριστική στάση του Ερμή που θα ανατρέψει προγραμματισμούς σας και θα φέρει πισωγυρίσματα κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Τρίτη και Τετάρτη οι πιο καλές μέρες για όλους

Αιγόκερως

Εσείς των πρώτων ημερών θα καταφέρετε να έχετε μία καλύτερη συνεννόηση με άτομα που αγαπάτε ενώ  οι 7 ως 11 /1ου θα αναγκαστείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να λύσετε δύσκολα θέματα τις μέρες αυτές. Οι δύστροπες όψεις των ημερών θα προβληματίσουν κυρίως στα τέλη τις εβδομάδας και οι αναβολές προγραμματισμένων θα δημιουργήσουν αρκετό εκνευρισμό που μπορεί να βλάψει το καλό κλίμα που έχετε αγωνιστεί να πετύχετε.

Υδροχόος

Οικογενειακές εντάσεις φέρνουν οι μέρες στους 6ως 10/2ου και λάθη σε οικονομικές κινήσεις , αγορές κλπ η δύστροπη όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Ακόμα κάποια εξέλιξη ή νέο εύκολα μπορεί να σας προκαλέσει αναστάτωση και η στάση του Ερμή καθόλου δεν δείχνει να βοηθά την καθημερινότητά σας φέρνοντας εμπόδια ακόμα και στα πιο απλά πράγματα. Μόνο η Κυριακή και μόνο για εσάς του Ιανουαρίου δείχνει να είναι πιο φιλική. Κινηθείτε λοιπόν χαλαρά τις μέρες αυτές

Ιχθείς

Για όλους Δευτέρα και Τρίτη είναι οι μόνες και καλές και αποδοτικές μέρες για όλα τα θέματα.. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα δώσει καλές στιγμές και κέρδη είτε συναισθηματικά είτε υλικά στους 18,19και 20 Μάρτη που είστε και οι πιο ευνοημένοι σε μία δύστροπη για όλους τους άλλους εβδομάδα που μπερδεύει η ματαιώνει προγράμματα φέρνει ασυνεννοησία στις συναλλαγές και προκαλεί δικαιολογημένο εκνευρισμό που σας ακολουθεί και το Σ/Κ.

Δείτε τα ζώδια από 3 Έως 9 Απριλίου

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here