ΑΔΕΔΥ:Συυλλαλητήριο την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

0
450

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ εχει προγραμματιστεί για τις 18:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ απευθύνει κάλεσμα με αφορμή την ψήφιση του «αναπτυξιακού νομοσχεδίου».

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει τις κινητοποιήσεις ΠΟΕΔΗΝ, ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές αποφάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), στηρίζει τις κινητοποιήσεις και τις διεκδικήσεις τους «για δωρεάν δημόσια υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση και για την άμεση απόσυρση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου και, ιδιαίτερα, του άρθρου 179, που εκχωρεί τα πάντα στους ιδιώτες».

«Καλούμε τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να συμμετέχουν στις πορείες και τις συγκεντρώσεις, που θα γίνουν:

Την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, στις 08:30 π.μ., συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ, Πλατεία Μαβίλη και πορεία προς το υπουργείο Υγείας.
Την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, στις 10:00 π.μ., πορεία από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Πλατεία Καραϊσκάκη και
Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, στις 11:00 π.μ., συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Καρόλου 24, Πλατεία Καραϊσκάκη)» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here