Άδωνις Γεωργιάδης:”Τα καθάρματα μάρτυρες”στην υπόθεση Νovartis

0
596

Άδωνις Γεωργιάδης:”Τα καθάρματα μάρτυρες”στην υπόθεση Νovartis

Άδωνις Γεωργιάδης:Αποφασισμένος να φθάσει την υπόθεση Novartis μέχρι τέλους και να αποκαλύψει τη σκευωρία δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.Ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για «καθάρματα μάρτυρες», που έχουν καταθέσει εναντίον του.

Αναφερόμενος ειδικά στους προστατευόμενους μάρτυρες που έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών, τους κάλεσε να πουν στην προανακριτική επιτροπή αν κάποιος τους έβαλε να πουν όσα είπαν.Προσθέτοντας ότι από εκείνον δεν θα γλιτώσουν με τίποτα. Ούτε μία στο εκατομμύριο, όπως είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Αν νομίζουν ότι θα τη γλιτώσουν από μένα, πλανώνται πλάνην οικτράν».

Οι μάρτυρες που θα κληθούν από την προανακριτική επιτροπή

Η προανακριτική επιτροπή της Βουλής έχει δικαίωμα να καλέσει τους δύο «κουκουλοφόρους» μάρτυρες να καταθέσουν και να αποφασίσει εκείνη αν έχουν δικαίωμα προστασίας, δήλωσε εξάλλου στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για «καθάρματα».

«Η επιτροπή της Βουλής είναι ανεξάρτητο εισαγγελικό σώμα. Δεν ζητά άδεια από κανέναν και για τίποτα», υπογράμμισε. Πρόσθεσε, επίσης, ότι αυτά που λέει ο κ. Μανιαδάκης ότι τον πίεσαν να καταθέσει στοιχεία εναντίον πολιτικών προσώπων- είναι αυτά του είχε πει και του ιδίου και είχε αναφέρει και στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ.

Άδωνις Γεωργιάδης:”Έχουν παραβιαστεί όλα τα συνταγματικά μου δικαιώματα”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι στην υπόθεση αυτή έχουν παραβιαστεί όλα τα συνταγματικά του δικαιώματα, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που έστησαν Συριζαίοι, γνωστοποιώντας ότι έχει κληθεί και ο ίδιος από τον εισαγγελέα για να να καταθέσει ως μάρτυρας.

Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας υπηρέτησε τα συμφέροντα με τον καλύτερο τρόπο. «Γελάς όταν τους ακούς να λένε ότι πολέμησαν τα συμφέροντα», ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here